goodfeeling

  • Skrevet 03.09.2014
  • Klokken 20:28

Hei! 

Lenge siden sist? Ornah? Hehe... litt over en månde siden jeg sist blogget. Men det har vert så mye det siste. Fotballen, Skolestart osv. I kreta var det så og si ingen plasser jeg kunne skrevet ett blogginnlegg i unntak om at det hadde tatt ca 4-5 timer på å poste det... Og rett etter det var jeg på iddretten og spilte fotball 24/7. Så kom skolen og alt det på toppen. Men nå har jeg blitt vandt med den normale hverdagen igjen og satser på at jeg kan begynne å blogge igjen. OG i går spilte vi sesongens første kamp. Vi spilte mot strandebarm, gikk supert, kunne ikke bedt om en bedre sesongstart, for vi vant nemlig 19-0!!! Det var en goodfeeling!! Det var helt sick, det var tre mål under det første minuttet. 
NR 11 ♥♥♥ 
Jeg tror seriøst at nummeret 11 betyr noe for meg, det er lykketalet mitt liksom. Jeg bærer drakt nr. 11. Snart skal jeg flytte til et hus som er hus nr.11 i nabolaget vårt. Og pc'en jeg alltid har hatt på skolen, uten att jeg har merket det er nr. 11. haha, tilfedigheter vil kanskje noen si, men det er lykketalet mitt.

Den siste måneden har det virkelig gått opp for meg hvor mye fotballen betyr for meg. Og det betyr virkelig mye for meg. Jeg ville blitt mer lei meg av at noen sa at jeg sugde i fotball en om de sa at jeg såg ut som eit misforster. Tror jeg da... haha, har ikke hørt noen av delene så kan ikke vite for sikkert hehe... 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits