ZIP-LINE

  • Skrevet 25.05.2015
  • Klokken 12:56

Lørdagen når vi hadde komt inn til Fjærland og hadde fått i oss god mat med godt selskap så ringte den eldste søsteren min og lurte på om jeg var med å ta Norges lengste zip-line- og siden jeg eg sugen på eventyrer og gjerne et adrenalin kick sa jeg ja selfølgelig! Jeg angrer ikke ett sekund! Først var vi å såg rundt i baren han også drev og litt om hva som kom til å komme etter hvert, før vi tok turen bort til Zip-Linen, hvor han også hadde badestamp og grillhytte tilbud bl.a.. Men ja vi gikk ett par hundre meter før vi var fremme og da var det bare å hive seg utfor. Farten sa han maks var 60km/t men siden det var så åpent landskap rundt så fikk vi ikke skikkelig føle farten, men hørtes ut som om han kanskje hadde noen planer i den forstanden også!

Beklager for mobil bilder men jeg glemte fotokameraet mitt hjemme så der vart kvalitetsbilder tapt... Men til alle dere så lurer på om å prøve det, så anbefaler jeg det !

-haugsvaer


kommentarer: 1
MariaExpressen

25.05.2015 kl.13:48

Så moro! Prøvd det en gang før..;)

Legg igjen en kommentar

DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits