v Blogg (haugsvaer)


Daledagene

 • Skrevet 08.06.2015
 • Klokken 00:49

Heihei! Her i den lille kommunen jeg bor på vestlandet har vi hvert år en episk helg som kalles daledagene! Det er alltid det første tegnet på at sommeren er rett rundt hjørnet! Og jeg har hatt det så travelt i den forbindelsen med alle tingene jeg og vennene mine har gjort på. Det har vert en god helg! Fredagen bynte med at jeg møtte Erik på dale så gikk vi ned på idretten for å se A-lags kampen så måtte vi Jenny, Jenny og Joakim og senere kom my best-bud Mathias ! Det vart utrolig kjekt og spennede kamp! Stillingen vart 1-1 da.. Men ellers bra kamp.

Og foresten jeg har laget meg en vsco cam : www.magsh.vsco.com så ta å sjekk den ut!

-haugsvær


kommentarer: 0Sommerferie?

 • Skrevet 01.06.2015
 • Klokken 19:34

Heihei!

Idag kom jeg hjem fra skolen og plantet rumpen min på sofaen, den eneste gangen jeg har reist meg her ifra idag er når det var middag! Det er for dårligt altså! Jeg trodde jo ikke jeg skulle på skolen idag men så bare kom jeg på - faen det er ikke sommerferie enda... Den er kjip. Idag har jeg vert i et sykt bra humør, i og med at jeg har sovet nesten 3 timer inatt ( som sagt, jeg hadde ingen aning om at jeg skulle på skolen). Og så har vi jo en naturfagprøve i enden av uka men jeg klarer ikke å øve siden hjernen min tror bokstavelig talt at det er sommerferie, haha.

GOD SOMMERFERIE! Er jo faktisk bare 3 uker til nå, så jeg er ikke helt på villspor!

-haugsvær


kommentarer: 1Ootd

 • Skrevet 01.06.2015
 • Klokken 06:23

Jeg har aldri tatt tid til å ta på meg noe litt spesielt og detaljert skikkelig, før. Så idag gjor jeg det og jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare, men, dagen min vart liksom sprita litt opp og det merket jeg på humøret!

genser-bikbok// klokke-daniel wellington// skjørt- bikbok//

Jeg har fått gjort masse idag. Jeg har visst at jeg hadde mye å gjøre idag, så jeg har slappet av i hele dag helt til klokken 8. Da begynte alt å skje og alt skjedde trivelig fort. Det som hjelper meg veldig mye er å koble mobilen opp på anlegget å kjøre høy musikk.

-likte du dette typen innlegg?

-haugsvær


kommentarer: 4Bedre

 • Skrevet 31.05.2015
 • Klokken 05:14

Heihei!

Idag er formen mye bedre! Så idag gjor eg noe mer kreativt enn jeg noen gang har gjort før (jeg er ikke den kreative typen)! Jeg hadde en glass "skål" så klippet jeg opp lapper og skrev 80 plassene jeg ville besøke før jeg dødde! Det vart ikke noe pent som jeg trodde men nå vet jeg i allefall hvor jeg vil, haha!

Av og til så har jeg bare disse momentene hvor jeg skrur av den "guttete/vanlige" meg og plutselig blir en jentete jente å begynner å være kreativ på alle kanter og begynner spesielt å se på youtube-videoer. Jeg liker det inniblandt men det kunne aldri blitt min hverdag- da liker jeg best slik det er nå.

-haugsvær


kommentarer: 41,5 dag

 • Skrevet 29.05.2015
 • Klokken 19:29

Heihei!

Ja gjett hvem som følte seg helt pyton på skolen idag? Jo det var meg! Jeg klarte å holde ut til 3 timen, slik at jeg kunne ta RLE-prøven. Så til sammen har jeg vert 1 og en halv dag på skolen denne uken.. Prøven gikk helt ok da, tror jeg. Så fikk vi praktisk prøven tilbake i musikk, og jeg fikk 5+!! Yeey, noe er nå bra hvertfall. Når jeg kom hjem var det en pakke i posten til meg, å så glad jeg vart, jeg har gått å gledet meg på når Ipaden min skulle komme. Sjekket postkassen hver dag max 2 ganger! Haha. Men nå som jeg har fått den vet jeg ikke hva jeg skal glede meg over nå.. Nå ligger jeg strak ut i sofaen gjemt under dyna, jeg vet ikke hva som feiler meg- jeg tror jeg har feber jeg spyr jeg er forkjølt på sikkert den verste graden, hodet mitt banker som faen... Sikkert noe influensa som går.

Haha det førte jeg gjorde når ipaden var ferdig konfiguert var å laste ned viaplay og bynne å se på the black list...

-haugsvær


kommentarer: 0TAKK GUD

 • Skrevet 27.05.2015
 • Klokken 12:22

Heihei!

Idag tror jeg gud har høyrt mine bønner, fordi nå er jeg istedenfor skolen. Jeg har aldri hatt en bedre dag å vere syk på, så lenge jeg blir frisk til morendagens tentamen da! Så nå får jeg mye mere gjort enn hvis jeg hadde måtte veret på skolen. Jeg er snart ferdig med PRYO-rapporten og alt med komposisjonen er levert, rle notatene er ferdig! Åh jeg bare elsker slike produktive dager! MEN ikke alt har gått min vei denne dagen.. Macbooken min, hvor jeg har k&h filmen, jo den bestemte seg for å streike idag! Tror nok den må inn på verkstedet før den slutter streiken.

Viss noen har hatt dette problemet med sin mac og ver hvordan det fikses pliiiis, jeg ber på mine knær, fortell meg !

-haugsvær


kommentarer: 0JEG HAR ETT LIV

 • Skrevet 26.05.2015
 • Klokken 19:35

Heihei!

?Matte tentamen

?K&H innlevering

?PRYO-rapport innlevering

?Komposisjons oppgave

?Logg til komposisjons oppgava

?RLE prøve

?Naturfag prøve

Ja disse punktene inneholder ting som skal bli gjort i løpete av uka! Hva er det lærerene tenker med?! Ærlig talt vi er tenåringer som har ett liv, det er ikke slik at vi bare har skolen å foskusere på? Nei vet du hva jeg blir helt oppgitt, de må forstå at elever i 9.klasse ikke kan ha 7 gjøremål på en uke?! Det der hører ikke hjemme noen plass, fortsetter de slik kommer hele gjengen til å ende opp med ME delux.. Men typisk meg at jeg klarer ikke stress så da gjør jeg alt for å ungå stress, i dette tilfellet blir det at jeg ikke jobber i det hele tatt. Hjernen min har tatt fri, for hva skjer om jeg begynner å lage notater til rle prøven? Jo da begynner jeg å stresse... Off nei akkuratt nå har jeg lyst til å bare plante den store ræva godt i senga og ikkje gå derifrå før sommer ferie!

Flinke meg unngår stress ved å se en episode av the blacklist!

-haugsvær


kommentarer: 0UPDATE

 • Skrevet 25.05.2015
 • Klokken 22:27

Nå nærmer det deg slutten på dagen men før jeg kryper under dynen og lukker øynene så har mor laget enchiladas til middag og jeg må få gjort litt mere rle idag. Akkuratt nå er jeg nett kommet ut fra dysjen ettersom jeg var god og svett etter en hard fotball trening! Ellers idag har jeg bare øvd til rle prøven som kommer på fredag.

Kjedelig oppdatering det vart på dere idag ...

-haugsvaer


kommentarer: 2ZIP-LINE

 • Skrevet 25.05.2015
 • Klokken 12:56

Lørdagen når vi hadde komt inn til Fjærland og hadde fått i oss god mat med godt selskap så ringte den eldste søsteren min og lurte på om jeg var med å ta Norges lengste zip-line- og siden jeg eg sugen på eventyrer og gjerne et adrenalin kick sa jeg ja selfølgelig! Jeg angrer ikke ett sekund! Først var vi å såg rundt i baren han også drev og litt om hva som kom til å komme etter hvert, før vi tok turen bort til Zip-Linen, hvor han også hadde badestamp og grillhytte tilbud bl.a.. Men ja vi gikk ett par hundre meter før vi var fremme og da var det bare å hive seg utfor. Farten sa han maks var 60km/t men siden det var så åpent landskap rundt så fikk vi ikke skikkelig føle farten, men hørtes ut som om han kanskje hadde noen planer i den forstanden også!

Beklager for mobil bilder men jeg glemte fotokameraet mitt hjemme så der vart kvalitetsbilder tapt... Men til alle dere så lurer på om å prøve det, så anbefaler jeg det !

-haugsvaer


kommentarer: 1weheartit

 • Skrevet 08.09.2014
 • Klokken 21:14

Heihei! 

Beklager for så sen oppdatering. Kom hjem fra skolen, la meg ned på sofaen og forsvant i drømmeverden. Våknet for ikke alt for lenge siden, og skulle vaske huset til broren min for å tjene penger, så fant jeg ikke nøkkelen hans noen plass. Tror mor blir utrolig glad når jeg sier at jeg har møstet nøkkelen... hihi^^  Nå ser jeg på bilder på weheartit menst jeg titter opp påp det nye jenta på tven innimellom.

haha miss summer much? ohyes.. Want a boyfriend? ohyes.. 

Vist du vil følge meg på wehearit så heter jeg : magnhildsh, og det samme gjør jeg på instagram. Haha shoutout to my self ornah? 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 1god morgen

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 11:36

Heihei!

Nå ble jeg nett våknet av Synnøve som klorte meg på armen. Lykke. not.. haha. Igår spiste vi taco. Etter vi hadde begynt å lage lasagne, og fant ut at Stine ikke enda hadde kjøpt lasagne skål. Haha. Sønøve har puttet på happyface'et sitt x10. Jeg og Ronja måtte dele dyne fordi vi selfølgelig glømte å ta med dyner... 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 2fantastisk kveld

 • Skrevet 06.09.2014
 • Klokken 11:59

Heihei!

Igår kveld var en absolutt fantastisk kveld. Vi var på diskotek på Vaksdal. Noe som faktisk pleier å være dritt kjedelig. Men jeg og to venniner tenkte, det blir det vi gjør det til. Så vi begynte å danse som om ingen så på. Så begynte det å komme folk ut på dansegulvet fra alle kanter. Og de som ikke danset, vel de hadde ingen valg, de ble bokstavelig dratt ut på danse gulvet. Og så sprang vi rundt da fra gjeng til gjeng. Fra gutter til gutter. hehe. Men det blir var en kveld jeg sent kommer til å glømme. Vi hadde det så gøyt, at det nesten var kriminelt. Dette er min nye crib atm. farmor og farfar har kapret rommet mitt, og onkeln min har tatt gjesterommet, så tvstuen ble min. 

-haugvsær♥♥

 


kommentarer: 2heldags

 • Skrevet 04.09.2014
 • Klokken 16:10

Heihei! 

Idag hadde vi en heldags prøve i engelsk stil. Jeg elsker heldags, fordi man kan gå når man vil, og man kan bruke hele 6 timer på en prøve. Så jeg var ferdig litt før halv 11. Jeg tror det gjikk veldig bra. For ikke så lenge siden gjikk jeg og bigsis på tur, og det var en utrolig koselig tur, vi snakket om alt og  ingenting. Så vi tok en tur med Luna i dag også. Og idag vart det pent ver i tillegg. 

-haugsvaer ♥♥


kommentarer: 2DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits