Bedre

 • Skrevet 31.05.2015
 • Klokken 05:14

Heihei!

Idag er formen mye bedre! Så idag gjor eg noe mer kreativt enn jeg noen gang har gjort før (jeg er ikke den kreative typen)! Jeg hadde en glass "skål" så klippet jeg opp lapper og skrev 80 plassene jeg ville besøke før jeg dødde! Det vart ikke noe pent som jeg trodde men nå vet jeg i allefall hvor jeg vil, haha!

Av og til så har jeg bare disse momentene hvor jeg skrur av den "guttete/vanlige" meg og plutselig blir en jentete jente å begynner å være kreativ på alle kanter og begynner spesielt å se på youtube-videoer. Jeg liker det inniblandt men det kunne aldri blitt min hverdag- da liker jeg best slik det er nå.

-haugsvær


kommentarer: 41,5 dag

 • Skrevet 29.05.2015
 • Klokken 19:29

Heihei!

Ja gjett hvem som følte seg helt pyton på skolen idag? Jo det var meg! Jeg klarte å holde ut til 3 timen, slik at jeg kunne ta RLE-prøven. Så til sammen har jeg vert 1 og en halv dag på skolen denne uken.. Prøven gikk helt ok da, tror jeg. Så fikk vi praktisk prøven tilbake i musikk, og jeg fikk 5+!! Yeey, noe er nå bra hvertfall. Når jeg kom hjem var det en pakke i posten til meg, å så glad jeg vart, jeg har gått å gledet meg på når Ipaden min skulle komme. Sjekket postkassen hver dag max 2 ganger! Haha. Men nå som jeg har fått den vet jeg ikke hva jeg skal glede meg over nå.. Nå ligger jeg strak ut i sofaen gjemt under dyna, jeg vet ikke hva som feiler meg- jeg tror jeg har feber jeg spyr jeg er forkjølt på sikkert den verste graden, hodet mitt banker som faen... Sikkert noe influensa som går.

Haha det førte jeg gjorde når ipaden var ferdig konfiguert var å laste ned viaplay og bynne å se på the black list...

-haugsvær


kommentarer: 0TAKK GUD

 • Skrevet 27.05.2015
 • Klokken 12:22

Heihei!

Idag tror jeg gud har høyrt mine bønner, fordi nå er jeg istedenfor skolen. Jeg har aldri hatt en bedre dag å vere syk på, så lenge jeg blir frisk til morendagens tentamen da! Så nå får jeg mye mere gjort enn hvis jeg hadde måtte veret på skolen. Jeg er snart ferdig med PRYO-rapporten og alt med komposisjonen er levert, rle notatene er ferdig! Åh jeg bare elsker slike produktive dager! MEN ikke alt har gått min vei denne dagen.. Macbooken min, hvor jeg har k&h filmen, jo den bestemte seg for å streike idag! Tror nok den må inn på verkstedet før den slutter streiken.

Viss noen har hatt dette problemet med sin mac og ver hvordan det fikses pliiiis, jeg ber på mine knær, fortell meg !

-haugsvær


kommentarer: 0JEG HAR ETT LIV

 • Skrevet 26.05.2015
 • Klokken 19:35

Heihei!

?Matte tentamen

?K&H innlevering

?PRYO-rapport innlevering

?Komposisjons oppgave

?Logg til komposisjons oppgava

?RLE prøve

?Naturfag prøve

Ja disse punktene inneholder ting som skal bli gjort i løpete av uka! Hva er det lærerene tenker med?! Ærlig talt vi er tenåringer som har ett liv, det er ikke slik at vi bare har skolen å foskusere på? Nei vet du hva jeg blir helt oppgitt, de må forstå at elever i 9.klasse ikke kan ha 7 gjøremål på en uke?! Det der hører ikke hjemme noen plass, fortsetter de slik kommer hele gjengen til å ende opp med ME delux.. Men typisk meg at jeg klarer ikke stress så da gjør jeg alt for å ungå stress, i dette tilfellet blir det at jeg ikke jobber i det hele tatt. Hjernen min har tatt fri, for hva skjer om jeg begynner å lage notater til rle prøven? Jo da begynner jeg å stresse... Off nei akkuratt nå har jeg lyst til å bare plante den store ræva godt i senga og ikkje gå derifrå før sommer ferie!

Flinke meg unngår stress ved å se en episode av the blacklist!

-haugsvær


kommentarer: 0UPDATE

 • Skrevet 25.05.2015
 • Klokken 22:27

Nå nærmer det deg slutten på dagen men før jeg kryper under dynen og lukker øynene så har mor laget enchiladas til middag og jeg må få gjort litt mere rle idag. Akkuratt nå er jeg nett kommet ut fra dysjen ettersom jeg var god og svett etter en hard fotball trening! Ellers idag har jeg bare øvd til rle prøven som kommer på fredag.

Kjedelig oppdatering det vart på dere idag ...

-haugsvaer


kommentarer: 2ZIP-LINE

 • Skrevet 25.05.2015
 • Klokken 12:56

Lørdagen når vi hadde komt inn til Fjærland og hadde fått i oss god mat med godt selskap så ringte den eldste søsteren min og lurte på om jeg var med å ta Norges lengste zip-line- og siden jeg eg sugen på eventyrer og gjerne et adrenalin kick sa jeg ja selfølgelig! Jeg angrer ikke ett sekund! Først var vi å såg rundt i baren han også drev og litt om hva som kom til å komme etter hvert, før vi tok turen bort til Zip-Linen, hvor han også hadde badestamp og grillhytte tilbud bl.a.. Men ja vi gikk ett par hundre meter før vi var fremme og da var det bare å hive seg utfor. Farten sa han maks var 60km/t men siden det var så åpent landskap rundt så fikk vi ikke skikkelig føle farten, men hørtes ut som om han kanskje hadde noen planer i den forstanden også!

Beklager for mobil bilder men jeg glemte fotokameraet mitt hjemme så der vart kvalitetsbilder tapt... Men til alle dere så lurer på om å prøve det, så anbefaler jeg det !

-haugsvaer


kommentarer: 1KONFIRMASJON

 • Skrevet 25.05.2015
 • Klokken 00:24

Heihei!

For knapp en time siden kom det en stk sliten Magnhild inn døren, da hadde jeg vert i konfirmasjon for så å kjøre 4timer i bil, tro om jeg hadde vondt i hodet da! Jeg, mamma og Pappa reiste opp til Sogndal på lørdags morgenkvisten og når vi kom frem var klokken i hvert fall 6 på kvelden. Men vi hadde det supert koselig både på lørdagen hvor vi overnattet hos Tante og Onkel og på konfirmasjons dagen til min snille og søte fetter.

Men nå er det vel på tide å legge seg kjenner jeg, kommer vel sikkert til å se en episode av The Blacklist - nettopp begynt å sett på det og jeg vart hekta fra første episode allerede! Anbefaler den serien altså!

Haugsvaer??


kommentarer: 1DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits