Daledagene

  • Skrevet 08.06.2015
  • Klokken 00:49

Heihei! Her i den lille kommunen jeg bor på vestlandet har vi hvert år en episk helg som kalles daledagene! Det er alltid det første tegnet på at sommeren er rett rundt hjørnet! Og jeg har hatt det så travelt i den forbindelsen med alle tingene jeg og vennene mine har gjort på. Det har vert en god helg! Fredagen bynte med at jeg møtte Erik på dale så gikk vi ned på idretten for å se A-lags kampen så måtte vi Jenny, Jenny og Joakim og senere kom my best-bud Mathias ! Det vart utrolig kjekt og spennede kamp! Stillingen vart 1-1 da.. Men ellers bra kamp.

Og foresten jeg har laget meg en vsco cam : www.magsh.vsco.com så ta å sjekk den ut!

-haugsvær


kommentarer: 0Sommerferie?

  • Skrevet 01.06.2015
  • Klokken 19:34

Heihei!

Idag kom jeg hjem fra skolen og plantet rumpen min på sofaen, den eneste gangen jeg har reist meg her ifra idag er når det var middag! Det er for dårligt altså! Jeg trodde jo ikke jeg skulle på skolen idag men så bare kom jeg på - faen det er ikke sommerferie enda... Den er kjip. Idag har jeg vert i et sykt bra humør, i og med at jeg har sovet nesten 3 timer inatt ( som sagt, jeg hadde ingen aning om at jeg skulle på skolen). Og så har vi jo en naturfagprøve i enden av uka men jeg klarer ikke å øve siden hjernen min tror bokstavelig talt at det er sommerferie, haha.

GOD SOMMERFERIE! Er jo faktisk bare 3 uker til nå, så jeg er ikke helt på villspor!

-haugsvær


kommentarer: 1Ootd

  • Skrevet 01.06.2015
  • Klokken 06:23

Jeg har aldri tatt tid til å ta på meg noe litt spesielt og detaljert skikkelig, før. Så idag gjor jeg det og jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare, men, dagen min vart liksom sprita litt opp og det merket jeg på humøret!

genser-bikbok// klokke-daniel wellington// skjørt- bikbok//

Jeg har fått gjort masse idag. Jeg har visst at jeg hadde mye å gjøre idag, så jeg har slappet av i hele dag helt til klokken 8. Da begynte alt å skje og alt skjedde trivelig fort. Det som hjelper meg veldig mye er å koble mobilen opp på anlegget å kjøre høy musikk.

-likte du dette typen innlegg?

-haugsvær


kommentarer: 4DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits