weheartit

  • Skrevet 08.09.2014
  • Klokken 21:14

Heihei! 

Beklager for så sen oppdatering. Kom hjem fra skolen, la meg ned på sofaen og forsvant i drømmeverden. Våknet for ikke alt for lenge siden, og skulle vaske huset til broren min for å tjene penger, så fant jeg ikke nøkkelen hans noen plass. Tror mor blir utrolig glad når jeg sier at jeg har møstet nøkkelen... hihi^^  Nå ser jeg på bilder på weheartit menst jeg titter opp påp det nye jenta på tven innimellom.

haha miss summer much? ohyes.. Want a boyfriend? ohyes.. 

Vist du vil følge meg på wehearit så heter jeg : magnhildsh, og det samme gjør jeg på instagram. Haha shoutout to my self ornah? 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 1god morgen

  • Skrevet 07.09.2014
  • Klokken 11:36

Heihei!

Nå ble jeg nett våknet av Synnøve som klorte meg på armen. Lykke. not.. haha. Igår spiste vi taco. Etter vi hadde begynt å lage lasagne, og fant ut at Stine ikke enda hadde kjøpt lasagne skål. Haha. Sønøve har puttet på happyface'et sitt x10. Jeg og Ronja måtte dele dyne fordi vi selfølgelig glømte å ta med dyner... 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 2fantastisk kveld

  • Skrevet 06.09.2014
  • Klokken 11:59

Heihei!

Igår kveld var en absolutt fantastisk kveld. Vi var på diskotek på Vaksdal. Noe som faktisk pleier å være dritt kjedelig. Men jeg og to venniner tenkte, det blir det vi gjør det til. Så vi begynte å danse som om ingen så på. Så begynte det å komme folk ut på dansegulvet fra alle kanter. Og de som ikke danset, vel de hadde ingen valg, de ble bokstavelig dratt ut på danse gulvet. Og så sprang vi rundt da fra gjeng til gjeng. Fra gutter til gutter. hehe. Men det blir var en kveld jeg sent kommer til å glømme. Vi hadde det så gøyt, at det nesten var kriminelt. Dette er min nye crib atm. farmor og farfar har kapret rommet mitt, og onkeln min har tatt gjesterommet, så tvstuen ble min. 

-haugvsær♥♥

 


kommentarer: 2heldags

  • Skrevet 04.09.2014
  • Klokken 16:10

Heihei! 

Idag hadde vi en heldags prøve i engelsk stil. Jeg elsker heldags, fordi man kan gå når man vil, og man kan bruke hele 6 timer på en prøve. Så jeg var ferdig litt før halv 11. Jeg tror det gjikk veldig bra. For ikke så lenge siden gjikk jeg og bigsis på tur, og det var en utrolig koselig tur, vi snakket om alt og  ingenting. Så vi tok en tur med Luna i dag også. Og idag vart det pent ver i tillegg. 

-haugsvaer ♥♥


kommentarer: 2goodfeeling

  • Skrevet 03.09.2014
  • Klokken 20:28

Hei! 

Lenge siden sist? Ornah? Hehe... litt over en månde siden jeg sist blogget. Men det har vert så mye det siste. Fotballen, Skolestart osv. I kreta var det så og si ingen plasser jeg kunne skrevet ett blogginnlegg i unntak om at det hadde tatt ca 4-5 timer på å poste det... Og rett etter det var jeg på iddretten og spilte fotball 24/7. Så kom skolen og alt det på toppen. Men nå har jeg blitt vandt med den normale hverdagen igjen og satser på at jeg kan begynne å blogge igjen. OG i går spilte vi sesongens første kamp. Vi spilte mot strandebarm, gikk supert, kunne ikke bedt om en bedre sesongstart, for vi vant nemlig 19-0!!! Det var en goodfeeling!! Det var helt sick, det var tre mål under det første minuttet. 
NR 11 ♥♥♥ 
Jeg tror seriøst at nummeret 11 betyr noe for meg, det er lykketalet mitt liksom. Jeg bærer drakt nr. 11. Snart skal jeg flytte til et hus som er hus nr.11 i nabolaget vårt. Og pc'en jeg alltid har hatt på skolen, uten att jeg har merket det er nr. 11. haha, tilfedigheter vil kanskje noen si, men det er lykketalet mitt.

Den siste måneden har det virkelig gått opp for meg hvor mye fotballen betyr for meg. Og det betyr virkelig mye for meg. Jeg ville blitt mer lei meg av at noen sa at jeg sugde i fotball en om de sa at jeg såg ut som eit misforster. Tror jeg da... haha, har ikke hørt noen av delene så kan ikke vite for sikkert hehe... 


kommentarer: 0DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits