v sommer (haugsvaer)


KONFIRMASJON

  • Skrevet 25.05.2015
  • Klokken 00:24

Heihei!

For knapp en time siden kom det en stk sliten Magnhild inn døren, da hadde jeg vert i konfirmasjon for så å kjøre 4timer i bil, tro om jeg hadde vondt i hodet da! Jeg, mamma og Pappa reiste opp til Sogndal på lørdags morgenkvisten og når vi kom frem var klokken i hvert fall 6 på kvelden. Men vi hadde det supert koselig både på lørdagen hvor vi overnattet hos Tante og Onkel og på konfirmasjons dagen til min snille og søte fetter.

Men nå er det vel på tide å legge seg kjenner jeg, kommer vel sikkert til å se en episode av The Blacklist - nettopp begynt å sett på det og jeg vart hekta fra første episode allerede! Anbefaler den serien altså!

Haugsvaer??


kommentarer: 1strawberries

  • Skrevet 27.07.2014
  • Klokken 15:18

Heihei! 

Idag har jeg nesten ikke gjort på noen ting, bortsett frå ligge godt krøllet under dyna med youtube videoer. Og spist jordbær med mor og far. Jeg hadde ingen anelse til overskriften så det ble jordbær på engelsk. typisk med engelsk overskrift. Men nå holder jeg på å redigere romvideo nå. Hvem lurer jeg? Jeg har ikke engang filmet den.. Som sagt - jeg er treig. Så jeg tenkte kanskje jeg skulle filme den idag, kanskje til og med redigere den ferdig idag! 

 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 1vaske maskin

  • Skrevet 25.07.2014
  • Klokken 18:04

haha, i overskriften mener jeg da altså ikke en vaske maskin som vasker kler. Jeg mener at jeg er en vaske maskin hehe.. Nå er jeg nettopp ferdig med å vaske å rydde huset til min bror. Så nå skal jeg bare slappe av litt så vaske videre og rydde videre hos søsteren min sitt hus. Off.. jeg hater virkelig å vaske. Men må man så må man. Jeg må tjene litt penger til jeg skal til Kreta med Sigrid om syv dager! Åhh, det skal bli så digg. Så nå ligger jeg bare å sole meg og samler energi til å gå opp til Stine å begynne å vakse -.- Jah, siden tidskjema mitt er ganske så fullt med vasking tror jeg dette er det eneste innlegget jeg poster idag.. Sry..

 
Beklager, det var umulig å laste opp det andre bildet jeg tok til bloggen, men dere får overleve med ett bilde.. 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 0good ends bad

  • Skrevet 24.07.2014
  • Klokken 19:46

Heisann! 

Ja da er vi nett kommet hjem fra båt turen, klokken halv 8! Det var en utrolig fin tur. Jeg, Lars (broren min), og mamma fikk nå også badet litt. Så spiste vi hver vår bolle, med kaffi og brus, menst vi nøt solen. Takkevære vår meget egnet kaptein (broren min), kjørte vi ganske så godt feil. Jaja, mon tro om det ble latter der ettersom farfar alltid maste om att han måtte holde riktig kurs, på tull altså. Og på vei hjem ble det gangske så dramatisk vil jeg kanskje si. Vi viste det kom til å begynne å reine de siste 5-7 minuttene, men ikke så langt fra oss begynte det å lyne også. Jeg har aldri sett lynet på så nært hold før. Og det er jo ikke akkuratt tryggest ute på sjøen når det lyner heller. Så da begynte jo jeg å lage scener i hodet mitt hva som ville skje om lynet traff båten. I hodet mitt såkk båten og jeg ( the hero ) reddet alle. haha.. Slik endte det IKKE, vi ble ikke troffet av lynet, i'll be the hero next accation. Haha, men jeg tror alle stresset litt og vi lurte på om å legge oss inntil en kai ellernoe til det sluttet. Jeg stresset ikke, jeg tar livet chill, haha...Som dere sikkert ser har jeg "ryddet" bloggen, fått vekk den fæle headeren, og de fæle innleggene fra før. Header skal jeg få fikse ny til dere :* siden jeg er så grei! 

 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 5maling

  • Skrevet 23.07.2014
  • Klokken 21:18

heihei!

Nå er jeg nett kommet ut av dusjen. Var full i maling over hele meg... Ein ting er sikkert, jeg er ikke treffsikker med malekosten, hehe. Men idag har jeg fått utnyttet dagen, og kommet ganske så langt på male jobben jeg har hos han far. Synest det er en ganske fin jobb, gir meg tid til å tenke på alt og ingenting i tillegg som jeg maler. Men tempraturen kunne vert noen hakk mindre spørr du meg, over 30 grader blir litt mye, jeg har måtte hoppet uti 4-5 ganger idag fordi det er så varmt... Men deiligt er det også da, å få syden til Norge.


 

-haugsvær ♥♥


kommentarer: 0DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits